Bakırköy'de ki en iyi falcılar, Bakırköy fal cafeler

yelizsolmaz

Aktif üye
18 Haz 2025
159
5
ankara
Merhaba arkadaşlar,
Fal ile hiçbir ilgim yokken, yaşadığım bir ayrılık ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın falcılara olan ilgisi sayesinde ben de kendimi bir anda farklı farklı falcıların karşısında bulmaya başladım. Bakırköy'de oturduğum için, pek uzağa gitmeden neredeyse tüm Bakırköy falcılarını gezdiğimi söyleyebilirim. :)
Bu süreçte yaşadığım fal deneyimlerini sizlerle ayrıntılı olarak paylaşmak istiyorum. Belki benim yaşadıklarım, fal merakı olan ya da gitmeyi düşünen arkadaşlara bir fikir verir. Siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Gerçekten beni etkileyen öyle anlar oldu ki, "Ben bunca zaman neden hiç falcıya gitmemişim?" diye kendime kızdığım bile oldu. Özellikle Keyfino Cafe'de Okan Bey... Anlatılmaz yaşanır! Akıl alır gibi değil, “pes” dedirten bir deneyimdi diyebilirim.

İlk gittiğim falcı Cafe Laf Andaç idi. Bazı şeyleri gerçekten bildi ama bazı kısımlarda tahminleri pek tutmadı. Verdiği tarihler gerçekleşmedi. Benden sonra birkaç arkadaşım da gitti ama genel olarak “orta karar” buldular.
Arzuhal Cafe'de Arzu'ya gittim; açıkçası hiç memnun kalmadım. Çok emin konuştu, umut verdi. "Bir hafta içinde bu çocuk kapında, en geç 17-18 Kasım’da gelir" dedi. Hatta “Olmazsa yine gel, ben buradayım” dedi ama ne gelen oldu ne giden… Söyledikleri çok alakasızdı.
Falcı Enfal'e bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. İlk gidişimde oldukça etkilenmiştim ama ikinci gidişimde aynı etkiyi alamadım. Yanımda arkadaşım da vardı, ikimiz de tatmin olmadık, çok genel ve alakasız şeyler söylendi.
Falcı Çiğdem’i internetten gelen olumlu yorumlara güvenerek tercih ettim ama maalesef yine çok genel konuşmalarla karşılaştım. Beklentimi karşılamadı.
Falcı Toprak ise kısmen başarılıydı. Bazı söyledikleri gerçekleşti ama bazıları tutmadı.

Gelelim en etkilendiğim yere: Keyfino Cafe – Okan Bey. Şu ana kadar gittiğim en başarılı falcı kesinlikle o. Tüylerim diken diken oldu. Arkadaşımla birlikte gittik, uzun bir araştırma sürecinden sonra karar vermiştik. Hayatımıza dair pek çok şeyi birebir, detaylarıyla bildi. Verdikleri tarihleri yaşadık, şaşkınlıkla karışık bir hayranlık yaşadık.
Şimdi artık Keyfino Cafe ve Okan Bey bizim için vazgeçilmez oldu. Tek favorim burası diyebilirim. İyi ki varsınız Okan Bey!

Bir de, falcı Nalan’a da gittim. Ne yazık ki, bu deneyim beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama falı dinledikçe, söyledikleri çok genel ve belirsizdi. Hiçbir özel detay yoktu, sanki her şeyi biraz tahmin yürütür gibi. Yani bana duymak istediklerimi söylememesi normal onu anlıyorum. Sadece daha kendi emin değilmiş gibi iken, benden buna inanmamı beklemesi saçma geldi o yüzden diyorum.

Yani sonuç olarak, Nalan Hanım’dan beklediğimi alamadım. Belki siz de merak edersiniz ama benim için pek faydalı bir deneyim olmadı...
Geçenlerde Taksim’de gezip dolaşırken, bir arkadaşımın tavsiyesiyle Falcı Cem’e gittim. Cem Bey, samimi ve içten bir şekilde karşılayıp, falıma başlamadan önce biraz sohbet etti. Söyledikleri oldukça spesifikti ve hayatımdaki bazı detayları sanki kimseyle paylaşmamıştım. Geleceğe dair öngörüleri de cesaret vericiydi. Bir hafta sonra söylediklerinden bazı şeylerin gerçekleştiğini fark ettim ve bu beni oldukça mutlu etti. Cem Bey’in tavsiyeleri hayatıma pozitif bir dokunuş kattı. Taksim civarında bir falcı arıyorsanız, kesinlikle Cem Bey’i tavsiye ederim.

Son düzenleme:

hande

Yeni üye
5 Tem 2025
4
1
Valla geçenlerde bende okanbeye fal baktırdım adam evsane biliyo keyfino cafede fal bakan okanbeyi bende tavsiye ediyorum tekkelimeyle harika falcı

• Like
Tepkiler: yelizsolmaz

azrasu

Yeni üye
19 Tem 2025
1
0
Yeliz hanım bakirköye yolum düşmüştü tavsiyeniz üzerine keyfino cafede fal bakan okanbeyden randevu aldım ben böle birşey görmedim hayatım boyunca adam sanki benle yaşamış gibi herşeyi pat pat söledi hayatımı tüylerim diken diken oldu bundan sonra ben eşimi dostumu arkadaşlarımı bu falcıyı tavsiye edicem Yeliz hanim önerileriniz için tşkr ederim sayenizde güzel bir falcı buldum..

beste

Yeni üye
13 Ağu 2025
1
0
Geçen hafta önce 2 arkadaşlarım okanbeye fal baktırmışlar hayatıyla ilgili nokta atışı yapmış falcı bilmiş bende arkadaşlarımın önerisi üzerine fal baktırmaya geldim arkadaşımla okanbeye azınıza yüreğinize sağlık verdigi tarihler söledi kelimeler harfi harfine beni anlatıyordu düşüncelerime kadar anlattı faldan çok memnun kaldım iyiki sizi bende tanıdım fal baktırmak isteyen kızlar gönül rahatlığıyla keyfino cafede fal bakan okanbeye gidebilirsiniz tavsiye ediyorum harika falcı

nebahatozgul

Deneyimli Üye
23 Haz 2025
327
1
bakırköy'deki falcılar çok var ama, bazıları gerçekten çok yüzeysel. yani ben de burada yazılanlara göre gittim açıkçası. madem öyle okan bey'e de gideyim dedim. gerçekten işinde çok iyi. çünkü bana görücü geldiği zamandan evlendiğim zamanki sürece kadar anlattı. görücü geldi zaten ben istememiştim, sonra başka biri ile evlendim. ona kadar çıkması açıkçası çok şaşırttı. şimdi evliliğimde sorun yok çok şükür ama, başka ailevi sorunlarımız vardı. onları da az da olsa anlattı. yani açıkçası saatler olsa dinlemek isterdim. o yüzden ben de tavsiye ediyorum.

neslihangul

Aktif üye
18 Haz 2025
152
5
bakırköy falcı başlığını görünce zaten ben bir kaç kere bakmıştım. yakın oturuyorum. ancak bir iki tanesi kötü gerçekten. ben okan'a gittim. burada yazılanlara göre gitmedim aslında. bir kaç tane bakırköy falcılara gitmiştim ama, bakırköy falcı okan onlara gittikten sonra gittim. boşanmak ile ilgili olan her şeyi söyledi. gerçekten oldu. yani ikinci gittiğimde bu kadar net şekilde söylemesi pek inanmadım ama 1 ay sonra söylediklerinin olmaya başlaması gerçekten şok etti. lafın gelişi değil, gerçekten bakırköy falcı okan tavsiye ediyorum.

selma gürer

Yeni üye
25 Ağu 2025
1
0
yazılanları görünce ben de okmeydanı'ndan üşenmedim geldim. bakırköy falcı okan gittiğimde yoktu. başka bir kadın vardı ama biraz bekledikten sonra geldi. mekanda güzeldi. ikinci evliliğim hakkında da çok şey anlattı. ikinci evliliğimin çocuk yüzünden yürümediğini söylemesi gerçekten şaşırttı. çünkü çocuğum olduğunu söylemedim bırakın evlilik hakkında bilgiyi. bir kez olsun bence gidilmeli.

duygu

Yeni üye
27 Ağu 2025
1
0
Bakırköyde falcı olarak araştırma yaptım internetten herkes okanbeyi övmüşler iki arkadaş merak edip bizde randevu aldık keyfino cafeden okanbeye fal baktırdık kızlar adam şiir gibi herşeyi nokta atışı yaparak anlatıyor hayatımıza dayir herseyi pat pat anlatıyor iki arkadaş çok memnun kaldık bakılan faldan herkese bizde tavsiye ediyoruz okanbeyi

şule

Yeni üye
17 Eyl 2025
1
0
Bakırķöyde arkadaşlarla eğlencesine fal baktıralım dedik bakirkoyde cafe nalan diye biryere geldik bize falcıyı işletmeci arkadaş çok övdü kahve falı baktırdık nalan diye bir falcıya hayatımla ilgili hiçbirşey bilemedi sürekli beni konuşturmaya çalışarak fal baktı faldan iki arkadaş gelmiştik hiçbirşekilde memnun kalmadık 400 kişi başı para verdik paramız boşa gitti tavsiye etmiyoruz burayı hiçbirşekilde kısacası bize bakılan fal berbattı

meltem

Yeni üye
18 Eyl 2025
1
0
Almira diye bir cafede Enfal diye bir falcıya Fal baktırdık sıradan genel şeyler söledi hiç begenmedik çok kötüydü ayrı bize birkaç isim söledi ne harfler nede söledi isim bilene tutmadı zaman kaybı başka bişey değil tavsiye etmiyorum