Bilgi 10 günde 8 kilo verdiren rus diyeti

Bilgi Vermek İçin Kullanılır

nebahatozgul

Deneyimli Üye
23 Haz 2025
327
1
selamlar. arkadaşlar ne kadar doğru ne kadar yalan açıkçası denemedim ama. böyle bir şey buldum. siz ne düşünüyorsunuz.

yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar

yememeniz gerekenler
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok

bir de şey yazıyor.

diyetin puf noktaları --- ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz bunu unutmayın
yemekten 30 dk önce su içilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda içilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
günde en az 5 oğün yememelisiniz canınız çekmese bile bu diyette ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz deniyor...

GeceNefesi

Üye
23 Haz 2025
19
1
selamlar. arkadaşlar ne kadar doğru ne kadar yalan açıkçası denemedim ama. böyle bir şey buldum. siz ne düşünüyorsunuz.

yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar

yememeniz gerekenler
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok

bir de şey yazıyor.

diyetin puf noktaları --- ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz bunu unutmayın
yemekten 30 dk önce su içilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda içilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
günde en az 5 oğün yememelisiniz canınız çekmese bile bu diyette ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz deniyor...

Bu diyet kısa sürede kilo verdirebilir gibi görünse de yok ve uzun vadede sağlıksız olabilir. Meyve ve süt ürünlerini tamamen kesmek, “ne kadar çok yersen o kadar zayıflarsın” demek gerçekçi değil. Daha dengeli ve sürdürülebilir bir beslenme planı çok daha faydalı olacaktır.